Olie en zo

 Brandstoffen, Ad Blue, Smeermiddelen, Olie, Vetten en KIWA gecertificeerde brandstoftanks.

OLIEHANDEL Noviol Noord groothandelaar voor grote en kleine bedrijven in: brandstoffenad blue, smeermiddelen, olie, vetten, koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof en antivries.

 

Ook aanverwante artikelen zoals: brandstoftanks, smeerolie bulkinstallaties en diverse materialen t.b.v. werkplaatsinrichting hebben wij in ons verkoop pakket.


De Combi IBC met 400 liter Diesel en 50 liter Ad Blue wordt steeds populairder.

Klik onder nieuws voor meer informatie.

Wij leveren o.a. aan de sectoren: Agrarische bedrijven, Grondverzet en aannemerij, Mechanisatiebedrijven, Transport, Industrie, Garagebedrijven, Hoveniersbedrijven,
Recreatie, Sport, Scheepvaart, Rederij, Overheidsinstellingen.

Kijkt u ook eens bij de rubriek SPORT.
 

U kunt natuurlijk ook meteen verder kijken onder producten of onder NIEUWS.


Autocentrum Leek heeft van OLIEHANDEL Noviol Noord de beschikking over een versnellingsbak spoelmachine.Een automatisch verversingssysteem voor de automatische versnellingsbak.
    


De regelgeving betreffende het keuren van bovengrondse brandstoftanks en m.b.t. vervoer van diesel in mobiele tanks over de weg zijn aangescherpt!! Lees meer hierover onder het kopje NIEUWS.


Wij adviseren u graag welke KIWA gecertificeerde brandstoftank in uw situatie het meest geschikt is. Dit kan zowel voor een binnen- als buitenopstelling zijn. Ook regelen wij de sanering van uw oude tank. Neem contact met ons op voor een volledig advies. Kijk verder onder nieuws. Of klik door naar tanks met toebehoren en voorbeelden van aanrijdbeveiliging rondom tanks. 


    

Deze website is voor het laatst bijgewerkt op 6 maart 2019.